Bootverhuur Den Haag

Bootverhuur Den Haag

Leukste bootverhuur Den Haag met schipper

Wist je al dat er grachten zijn in Den Haag? Misschien zijn de Haagse grachten wel het best bewaarde geheim in de Hofstad.
Onze grachten bestaan namelijk al meer dan 400 jaar.

Zijn jullie op zoek naar een super leuke activiteit in Den Haag? Kies voor bootverhuur Den Haag!
Huur een boot met schipper en ontdek de prachtige grachten van Den Haag en Scheveningen zelf. Onze rondvaartboten varen zelfs tot bijna aan het strand van Scheveningen.

Bootverhuur grachten Den Haag

Scroll naar beneden voor meer informatie, of gebruik deze snel knoppen.

Boot Huren Den Haag – Lees hier meer info

√  Bootverhuur Den Haag is gespecialiseerd in groepsvaarten op maat. Vertel ons tijdens jullie boeking, waar jullie ergens verblijven in Den Haag en wij zoeken de dichtstbijzijnde opstapplaats erbij. Handig he 🙂   Zie ook onze OPSTAPPLAATSEN

  Onze bootverhuur kan met of zonder heerlijk RONDVAART ARRANGEMENT

  Zit er een chef kok in jullie groep? Het is bij ons geen probleem om zelf lekkere hapjes en dranken mee te nemen op de boot. Wij vragen hier geen drankgeld voor. Onze tip:”Vergeet de schipper niet.” 😉

  Onze luxe boten zijn allemaal voorzien van een goede muziekinstallatie. Jullie bepalen zelf of deze aanstaat en het is geen probleem om eigen muziek af te spelen via je telefoon. De schipper bepaald altijd het volume van de muziek.

  Onze schippers vinden het heel leuk om van alles te vertellen over onze mooie stad Den Haag. Wist je al dat de geschiedenis van Den Haag helemaal terug gaat naar het jaar 1248?
Een mix van gezellig bijkletsen en af en toe een mooi verhaal van uw schipper is ook allemaal mogelijk bij onze bootverhuur Den Haag.

  Jullie eigen vaarroute samenstellen in de grachten van Den Haag en Scheveningen is geen probleem. Wij maken met veel plezier elke rondvaart op maat. Vraag naar onze tips en zie al onze VAARROUTES

  Een boot huren in Den Haag en na een prachtige boottocht uitstappen in Scheveningen? Het kan allemaal! In Scheveningen staan jullie na 800 meter lopen, midden op de bruisende boulevard van Scheveningen Beach. Een prachtige en zeer populaire boottocht! 

  Bootverhuur Den Haag en Scheveningen is super leuk en heel makkelijk te boeken. Laat iedereen verrassen door onze mooie Haagse grachten. Zie onze TARIEVEN >

 Zie ook onze VEELGESTELDE VRAGEN voor nog meer informatie.

Bootverhuur DenHaag

Duurzaam varen Den Haag! Elektrische Fluisterboot

Met veel trots hebben wij in 2017 onze vloot uit kunnen breiden met een prachtige fluisterboot, genaamd Endless Summer.
Vanaf nu kunt u ook duurzaam varen in Den Haag 😀 Hieronder enkele feitjes waarom wij zo trots zijn op deze nieuwe elektrische boot:

De boot is speciaal voor de Haagse grachten ontworpen en kan onder de laagste bruggen doorvaren.

De boot is 100% elektrisch en heel ssssstil. Vanaf 2019 zal ook de laadstroom voor het accupakket aan boord, 100% duurzaam opgewekt zijn.

De hele boot is van aluminium gemaakt en dat is van ver al te zien. Aluminium kan volledig hergebruikt worden en is vele male lichter dan staal. Hierdoor ligt de boot minder diep in het water. De weerstand in het water is dan ook minimaal.

Het is ook meteen de grootste open rondvaartboot in de grachten van Den Haag. De elektrische boot is goedgekeurd voor 40 personen. Deze keuring betreft de zogeheten Scheepvaart Inspectie (SI) keuring.

Duurzaam elektrisch rondvaart Den Haag Scheveningen

Ook zo nieuwsgierig geworden naar deze elektrische rondvaartboot?!
Voor alle vragen nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen.
Tot ziens aan boord van deze stille en schone rondvaartboot.