Haven rondvaartboten bij Centraal Station Den Haag

haven rondvaartboten Centraal station Den Haag Koekamp Prinsessegracht Den Haag

Het Haagse stadsbestuur heeft zojuist bekend gemaakt dat er een haven speciaal voor rondvaartboten wordt gerealiseerd ter hoogte van de Prinsessegracht bij het Centraal Station van Den Haag.
Deze ambitie is opgenomen in het nieuwe ontwerpkader Haagse Grachten. Zeer goed nieuws en er blijken ook kansen te liggen om het nabij gelegen energiehuisje geschikt te maken voor toiletvoorzieningen en mogelijk als toeristen informatiepunt. Een absolute aanwinst voor het toerisme in Den Haag volgens Boot Varen Den Haag. Met veel belangstelling zullen wij deze prachtige ontwikkelingen blijven volgen.

Onze mooie stad achter de duinen wordt elk jaar weer mooier en mooier. Haven rondvaartboten welke hopelijk alleen gebruikt gaat worden door elektrische rondvaartboten in de toekomst.

opstapplaats Centraal Station rondvaart Den Haag Koekamp Prinsessegracht-2

Haven Rondvaart Den Haag

De haven moet tegenover de Koninklijke Kunstacademie, gelegen aan de Prinsessegracht komen. Volgens de nieuwe plannen moet het een volwaardige haven worden waar meerdere rondvaartboten kunnen aanmeren. Vanuit de trein stap je in de toekomst zo een rondvaartboot in. De kosten van deze haven worden vooralsnog geschat op 2,2 miljoen euro.

Wethouder De Mos van Groep De Mos heeft opdracht gegeven om alles in gang te zetten. In maart 2019 zal er al meer bekend moeten zijn.

Elektrisch Varen Den Haag Duurzaam bedrijfsuitje

Boot Varen Den Haag beschikt nu over de grootste elektrische rondvaartboot in Den Haag.

Voor meer informatie zie de volgende krantenartikelen hierover:

Lees hier meer >> Algemeen Dagblad

Lees hier meer >> Groep De Mos

Nieuwsgierig geworden naar een rondvaart in Den Haag?! Zie hier onze verschillende opstapplaatsen en tarieven voor meer informatie en de mogelijkheden over onze rondvaartboten.

Elektrisch varen door Den Haag