Foto Bootje Huren Den Haag

Een foto zegt meer dan duizend woorden! Wil je graag een bootje huren in Den Haag? Bekijk hier onze foto’s om al gezellig in de stemming te komen 🙂
Boot Varen Den Haag is begonnen in 2012 en de foto’s die je hier ziet zijn gemaakt door de jaren heen.

Veel foto kijk plezier en graag tot ziens aan boord bij Rederij Boot Varen Den Haag.

Oh Oh Mooi Den Haag

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien is hofstad Den Haag echt een prachtige stad om te ontdekken vanaf het water! De Haagse grachten zijn fotogeniek en prachtig in elk jaargetij. De schippers van rondvaartorganisatie Boot Varen Den Haag worden elke boottocht nog steeds blij van de mooie grachten in Den Haag – Scheveningen. Door deze foto collectie hopen wij dat jullie net zo enthousiast zijn geworden 🙂

Wij nodigen iedereen graag uit voor een verrassend mooie privé rondvaart in Den Haag – Scheveningen.

Rondvaartorganisatie Boot Varen Den Haag - Rondvaart Scheveningen

65 kilometer aan kademuren in Den Haag

Den Haag met zijn eeuwenoude historische singelgracht heeft vele bruggen en oude kademuren. Tijdens het varen door de Haagse grachten heb je niet door dat veel van deze oude kademuren rusten op houten funderingspalen. In de afgelopen jaren is er in dit hout een bacterie gaan zitten, die deze houten funderingspalen onder water aantast. Veel kademuren en sommige bruggen worden anno 2022 al extra gestut, dit om verzakking van de kademuur te voorkomen.
Gelukkig is gemeente Den Haag druk bezig met het versterken en renoveren van deze Haagse bruggen en kademuren.

Den Haag heeft alles bij elkaar 65 kilometer aan kademuren. Deze oude kademuren kunnen niet allemaal tegelijkertijd worden vervangen. Den Haag is dan ook nog tot 2040 bezig om de laatste oude kademuren te vervangen, of daar waar mogelijk extra te verstevigen.

Het kan soms voorkomen dat de waterweg in het centrum van Den Haag tijdelijk is gestremd. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als er een groot ponton in het water is gelegd. Over het algemeen hebben de rondvaartorganisaties in Den Haag hier weinig last van. Ook werken de bouwbedrijven goed samen. Een rondvaartorganisatie kan van te voren vaak aangeven dat er een rondvaartboot aankomt varen en dan worden de werkzaamheden tijdelijk gestaakt voor een veilige doorgang. Oh oh mooi Den Haag.

Best bewaarde geheim van Den Haag

De Haagse waterwegen worden elk jaar weer een stukje mooier en veiliger. De singelgracht in Den Haag is misschien wel het best bewaarde geheim van Den Haag en Scheveningen. Verras de familie, vrienden, buren en collega’s met een prachtige boottocht in de grachten van Den Haag. Onder het genot van een drankje op onze 100% elektrische rondvaartboot trekt het oude centrum van Den Haag langzaam aan je voorbij.

Van avenue culinaire, via de Schilderswijk, langs het Westeinde ziekenhuis, door naar het Energiekwartier en het Zeeheldenkwartier. Voor je het weet passeer je de Paleistuin, de Koninklijke Stallen en het Hilton Hotel aan de Zeestraat, nabij het Noordeinde. Via de Mauritskade door naar de Hooikade, omgeving Denneweg en het “Joodse Eiland”.
Langs het Malieveld door naar de ministeries en het Centraal Station van Den Haag.

Ontdek het best bewaarde geheim van Den Haag deze zomer zelf.
Graag tot ziens aan boord.