Sup Clean Up Boot Varen Den Haag

De Haagse grachten schoonmaken vanaf de sup!

 

Samen met SUP’s UP starten wij ons vaar- en watersportseizoen op ludieke wijze door zwerfafval uit de grachten te verzamelen op zaterdag 4 april 2015.

Vorige week was het weer zo slecht dat wij het evenement echt niet door konden laten gaan, maar deze week GAAN WE ER VOOR!

Doe met ons mee

Voor de SUP CLEAN UP roepen wij alle (ervaren) suppers op mee te helpen vanaf hun surfplank.

De route

De suppers en rondvaartboot verzamelen om 13:00 uur bij het Malieveld. Van daaruit vertrekken we door de Prinsessegracht en doen een rondje -met de klok mee- langs Bierkade en Veenkade. Rond 15:30 uur eindigen we dan bij het Hilton aan de Mauritskade.

Heb je geen SUP?

SUP’s UP stelt samen met Fanatic hun SUPboards ter beschikking. Het aantal is beperkt, dus we vragen vooral om met eigen boards te komen en mee te doen! Hoe meer deelnemers hoe beter! Reserveren van een plank kan via eva@supsup.nl

Wie zijn wij

Caroline Ammerlaan en Eva Wiewel van supschool SUP’s UP en Corjan van Bemmel, Boot Varen Den Haag, zijn fanatieke watersporters maar zien helaas ook de keerzijde van het gebruik van de openbare ruimte.
“Na de harde wind van de afgelopen dagen, zwerft er weer veel afval in en om het water. Met elkaar het water en de omgeving schoonmaken en houden, daar zetten we ons graag voor in!”

Het evenement wordt gesponsord door MIZU Life, Vrolijk Watersport en het Hoogheemraadschap van Delfland.

MIZU ontwikkelt duurzame en herbruikbare waterflessen die te gebruiken zijn tijdens bijvoorbeeld het beoefenen van actiesporten. Dankzij deze flessen wordt het aantal flessen dat eenmalig wordt gebruikt gereduceerd.

 

Bekijk ook deze websites eens

SUPS’s UP

www.supsup.nl

Facebook: www.facebook.com/standuppaddlesup

 

MIZU Life

www.mizulife.com