Tickets WijnBoot Rondvaart

100% elektrisch varen

Welkom aan boord van de elektrische Wijnboot in Den Haag, de perfecte ervaring voor alle wijnliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke middag in de Haagse grachten.

Onze populaire Wijnboot is een geweldige manier om van wijn te genieten in Den Haag. Tijdens onze tour krijg je de kans om enkele van de meest heerlijke wijnen te proeven, terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de stad vanaf het water.

Onze professionele sommelier zal jullie meenemen op een reis door de wereld van wijn, van de elegante smaken van Franse wijnen tot de robuuste smaken van Italiaanse wijnen en alles daartussenin. Jullie zullen de gelegenheid hebben om verschillende wijnen te proeven en te leren over de kunst van het koppelen van wijn en eten.

Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en informatieve ervaring, onze wijnsommelier zal ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt en geniet van elke slok.

Tickets Elektrische wijn boot Den Haag Fokkerhaven

Maar de Wijnboot is meer dan alleen wijnproeven. Het is ook een fijne manier om te ontspannen, om gezellig te kletsen met de mensen om je heen, een schipper die leuke wetenswaardigheden verteld en bovenal te genieten van de prachtige Haagse grachten en de Vliet richting Leidschendam-Voorburg.

Losse Tickets Wijnboot

Dus waar wacht je nog op? Boek nu je losse tickets voor op onze 100% elektrische Wijnboot en maak je klaar voor een onvergetelijke middag vol heerlijke wijnen, prachtige uitzichten en mooie gesprekken met medewijnliefhebbers. De wijnsommelier van Marius Wijnwinkel en jullie schipper van Boot Varen Den Haag kunnen niet wachten om je aan boord te verwelkomen en samen te proosten op het goede leven!

Wijnboot Den Haag sommelier wijnliefhebber

Wanneer vaart de Wijnboot

 • Special edition: De Bubbel Boot
 • Zondag 23 JULI 2023
 • 15.00 - 16.30 uur
 • Prijs per persoon: € 55,-
 • Wijnboot kaartverkoop (VOLGEBOEKT)
 • Zondag 20 augustus 2023
 • 15.00 - 16.30 uur

Ticket prijs en wat is inbegrepen

 • Een volledig verzorgde rondvaart van 1.5 uur in en rond Den Haag.
 • Een wijnproeverij begeleid door onze WSET-gediplomeerde wijnkapitein.
 • Wij zorgen voor echt glaswerk aan boord.
 • Bekijk de verschillende wijnproeverijen voor hun speciefieke inhoud.
 • Ticket prijs per persoon: € 55,- inclusief btw.
Tickets wijnboot rondvaart Den Haag

De boottocht door Den Haag met wijnproeverij aan boord was een groot succes. De schipper en sommelier speelden goed in op de dynamiek van de groep. De wijnproeverij was goed verzorgd en de schipper is kundig en goed onderlegd. Een aanrader!

Fijne luxe boot met goede schipper en mooie route! Perfect voor teambuilding of met familie/vrienden.

Slecht weer tijdens het varen

In Nederland kan het natuurlijk voorkomen dat op een geboekte vaardag de regen met bakken uit de hemel komt. Voor die omstandigheid zit er bij onze tickets automatisch een Slecht Weer Programma inbegrepen:”Een wijnproeverij op een gezellige locatie in de stad.”

Mocht dit het geval zijn, dan wordt hierover altijd contact opgenomen. Aan het alternatieve programma zijn vanzelfsprekend geen extra kosten verbonden.

Borrelboot Den Haag en elektrisch varen
Voor wie is de Wijnboot

De losse tickets voor onze elektrische Wijnboot zijn perfect voor een romantisch uitje met je partner, een gezellige middag met vrienden of als onderdeel van een speciale viering. We bieden verschillende opties voor groepsgroottes, dus of je nu met z’n tweeën bent of een hele groep hebt, wij hebben iets voor jou.

Maar het is niet alleen de wijn en de omgeving die onze Wijnboot zo bijzonder maken. Het is de sfeer die we creëren, de intieme setting van onze boot en de persoonlijke aandacht van onze WSET-gediplomeerde “Wijnkapitein”.

Namens het professionele team van Marius Wijnwinkel en de vrolijke schippers van Boot Varen Den Haag zeggen wij heel graag Tot Ziens aan boord van de Wijnboot Den Haag.

Borrelboot Den Haag en elektrisch varen

Nog geen 18 jaar? Lees hier meer informatie: Jongeren en alcohol