Review Boot Varen Den Haag

Review ervaringen Boot Varen Den Haag

Op deze pagina kan je een review lezen van eerdere klanten. Boot Varen Den Haag heeft door de jaren heen met veel plezier duizenden klanten aan boord mogen verwelkomen. Sommige klanten waren zo vrij om hun ervaring in een review met ons te delen op de verschillende social media kanalen.

Voor de meest recente reviews nodigen wij je uit om een kijkje te nemen op de volgende websites:

Zaterdagmiddag een top middag gehad op de Haagse grachten! Een schipper die hier en daar een mooi verhaal vertelt en met een glas prosecco in het zonnetje. Een echte aanrader voor een relaxed vrijgezellenfeestje! Dankjewel Corjan

Marjolein EversFacebook - 22 oktober 2018Bekijk aanbeveling

Onverwachts snel bedrijfsuitje kunnen regelen met Corjan en genoten van de luxe borrel boottocht! Een heerlijk relaxt tochtje door de grachten van Den Haag met mooie, verrassende verhalen en uitzichten, zelfs voor de ras Hagenezen onder ons (of toch Hagenaars ?!). Met een lekker hapje en drankje hebben wij iig. erg genoten!

Sandra HoogendijkFacebook - 11 juli 2018Bekijk beoordeling

1 dag voor ons familieuitje een prive boot via Corjan kunnen regelen voor de 60e verjaardag van mijn moeder en tante. Het was het leukste gedeelte van ons dagje Den Haag. Jong en oud hebben genoten van deze boottocht. Terwijl de oudere generatie aandachtig luisterde naar de uitleg over de stad, vond de jongste generatie het geweldig om uitbundig te bukken bij elke tunnel waar we doorheen gingen (mijn zoontje heeft het er nu nog steeds over!) Heel erg bedankt voor deze geweldige ervaring en heel fijn dat we het nog zo lastminute konden regelen. Zeker een aanrader!

Liesbeth Robinson Facebook - 6 mei 2015Bekijk beoordeling

Super leuke borrel boottocht gehad als start van onze vrijgezellendag. Alles was tiptop georganiseerd. Lekker hapjes en drankjes in overvloed en leuke schipper! Er kon zelfs probleemloos rekening worden gehouden met dieet-wensen/allergieën. Iedereen heeft genoten! Graag weer En na afloop kregen we nog een leuke foto toegestuurd die bij vertrek van de vaart was genomen! Boot Varen Den Haag hartelijk dank!

Lea BallielFacebook - 15 juli 2016Bekijk beoordeling
Boot Varen Den Haag review Uitmuntendheid tripadvisor

Wij hebben een supergoede ervaring gehad met schipper Ruud. Alles heel netjes geregeld. Ik kan het alleen maar aanraden!

CharlotteTripAdvisor - 1 september 2018

Van begin tot het eind zeer goede ervaringen met dit bedrijf gehad. We waren wat later dan gepland, maar het personeel deed helemaal niet moeilijk en heeft zich echt ingezet om het ons naar de zin te maken tijdens de boottocht. We kregen zelfs nog lekkere bubbels aan boord.
Nogmaals dank en ga zo door.

Annemiek BTripAdvisor - 29 augustus 2016

Afgelopen zaterdag het vrijgezellenfeest van m’n moeder gehad. We hebben 1,5u mee gevaren met schipper Cor en het was hartstikke gezellig!
Super relaxte boot, genoeg ruimte. En het was super fijn dat je eigen eten en drinken mee kon nemen.
Ook erg leuk dat er een speakertje stond, zodat wij onze eigen muziek konden afspelen.
Al met al een geslaagde en gezellige dag!
Varen met Boot Varen Den Haag is echt een aanrader, het is echt waar voor je geld!

EsméeTripAdvisor - 14 juni 2018

Leuke tocht gehad op een mooie sloep. De schipper stond keurig op tijd op de afgesproken plek te wachten met voldoende drank en snacks aan boord. Vervolgens heel relaxed door de Haagse binnenwateren naar de eindbestemming gegleden. Kortom, prima schipper, goede boot en mooie vaart.

BrechtAmsterdamTripAdvisor - 4 juli 2018

Als onderdeel van ons teamuitje hebben we met schipper Corjan over de Haagse grachten gevaren. Vanaf het begin af aan hadden we goed contact met Corjan, die ons al aan de telefoon hartelijk te woord stond en aan onze wensen tegemoet kwam. Daarbij was hij ook nog eens goed gezelschap aan boord. Deze sympathieke club is een garantie voor een mooie en gezellige boottocht door Den Haag!

Pauline MTripAdvisor - 18 mei 2018

Vorig weekend organiseerden we voor mijn zus, die in september trouwt, een vrijgezellenweekend in Den Haag. Zaterdagnamiddag hadden we een boottocht gepland, die we hadden geboekt via Boot Varen Den Haag. Ondanks de regen, was het een superleuk tochtje! We hadden zelf allemaal lekkere drankjes en hapjes meegenomen aan boord – heel erg fijn dat dat kon -, en we konden onze muziek aansluiten op een box die aan boord voorzien was, super chill! Op een gegeven moment begon het erg hard te regenen, waardoor Corjan, onze schipper, onder een brugje aanmeerde. Daar ging het feestje gewoon verder! Een top ervaring, en zeker een aanrader voor een vrijgezellenfeestje!

Katelijne BelgiëTripAdvisor - 4 augustus 2017

For my mother and aunt’s 60th birthday I arranged a family day in The Hague. The day before I came across this website and called to see what the options were. Corjan was very friendly and arranged a private boat for us. The boat tour was the best part of the day! Everyone in the family from old (70+) to young (1+) enjoyed this tour. Corjan told us about the history of the city and while the uncles and aunts were listening to his explanation, the younger generation had a blast ducking for every tunnel we entered. Thank you sooo much for arranging this for us on such a short notice. We had a great time! And I definitily would recommend this to anyone who would like to visit the city in a different way. Thank you!
Liz RobinsonGoogle - 2016Bekijk review
Last week we booked the boat with Corjan and from the moment we were in contact the communication went very flexible and easy. We booked a tour for 22 including children. All was so well organised and skipper welcomed us with a smile! All of us enjoyed the tour very much and we will book soon another trip with you. Thank you and hope to see you soon. Ahoy!
S.AGoogle - 2018Bekijk review
We took the tour with a group of 8 and although the weather that day wasn’t cooperating that much, the tour was amazing.
CJ was our guide and he was incredible. Could not have asked for a more friendly and informative guide. This is a must do if living in or visiting The Hague!
Brandon CarreteroGoogle - 2018Bekijk review
Today I sailed with Schipper Cor from Scheveningen to The Hague. While enjoying a number of drinks and very good snacks, very relaxed dangers. In between explanation about the environment, activities and history. Recommended to do!
(Including pictures)
Sjors MaherGoogle - 2018Bekijk review
Bier Boot Den Haag mannenuitje