Contact Boot Varen Den Haag

Contact Bootje Varen Den Haag - Rondvaart en boot huren den haag

Onze online agenda staat open.
Boekingen zijn te maken vanaf 22 april 2023.
Eerder varen? Mail ons gerust.

Bedankt voor je interesse in Boot Varen Den Haag. Onze enthousiaste schippers zien graag alle vragen en mooie ideeën tegemoet.
Kies uit een van de onderstaande mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Tot ziens aan boord 🙂

E-mail:

  • Je kan rechtstreeks een e-mail sturen naar: info@bootvarendenhaag.nl
  • Of maak hieronder gebruik maken van ons contactformulier  ↓↓

Telefoon:

  • Tijdens het varen is het niet altijd mogelijk om direct te reageren.

Bekijk onze Veelgestelde Vragen pagina voor wat te doen bij >> MINDER GOED WEER

contact formulier Boot Varen Den Haag

Contact Bootje Varen

Contact met Boot Varen Den Haag

Bootje Varen Den Haag

Rondvaartorganisatie Boot Varen Den Haag

Rondvaartorganisatie Boot Varen Den Haag is in 2012 begonnen met het aanbieden van rondvaarten in de mooie grachten van Den Haag. Daarnaast varen onze vrolijke schippers met veel plezier naar Rijswijk, Leidschendam-Voorburg en richting het historische Delft via de Haagse Trekvliet.
Boot Varen Den Haag is gespecialiseerd in grote en kleine groepsvaarten. Onze deels elektrische boten behoren tot de grootste en meest luxe rondvaartboten in Den Haag. De rondvaartboten zijn allemaal gekeurd en voorzien van een passagiersverzekering.

Ontdek de Schoonheid van Den Haag vanaf het Water met Rondvaartorganisatie Boot Varen Den Haag!

Als je op zoek bent naar een unieke en ontspannen manier om de prachtige stad Den Haag te verkennen, dan is een rondvaart met Boot Varen Den Haag absoluut een must! Stap aan boord van een van onze comfortabele boten en laat je meenemen op een onvergetelijke reis door de grachten en waterwegen van de Hofstad. Met onze jarenlange ervaring als rondvaartorganisatie, streven wij altijd naar een uitstekende service, samen met onze enthousiaste en deskundige schippers & gidsen, biedt Boot Varen Den Haag een ongeëvenaarde ervaring die je niet wilt missen.

Met veel plezier bieden wij jullie de mogelijkheid om de stad vanuit een geheel nieuw perspectief te zien. Terwijl je ontspannen aan boord zit, vaar je langs de iconische bezienswaardigheden van de stad, zoals de Koninklijke Stallen, parken, historische huizen, het Malieveld en het Vredespaleis. Je zult versteld staan van de prachtige architectuur, de rijke geschiedenis en de culturele diversiteit van Den Haag, terwijl je geniet van het rustgevende geluid van het kabbelende water onder de boot.

Wat de rondvaarten van Boot Varen Den Haag echt bijzonder maakt, is onze service op maat en de ervaren schippers, die als geen ander de stad kennen. Als echte locals kunnen onze schippers je alles vertellen over de geschiedenis, cultuur en bezienswaardigheden van Den Haag. Ze zullen je boeien met interessante verhalen en anekdotes over de stad en haar omgeving. Bovendien zorgen onze leuke schippers ervoor dat je je welkom en comfortabel voelt aan boord van onze goed onderhouden boten.

Als gerenommeerde rondvaartorganisatie biedt Boot Varen Den Haag ook verschillende opties voor onze rondvaarten, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jullie wensen en behoeften past. Of je nu een romantische avondcruise wilt maken, een gezellige familietocht wilt doen, of een bedrijfsuitje wilt organiseren, Boot Varen Den Haag heeft een rondvaart die aan jouw wensen voldoet. Bovendien kunnen wij ook maatwerkoplossingen bieden, zoals catering aan boord of speciale arrangementen voor groepen.

Om je ervaring met onze rondvaartorganisatie nog beter te maken, bieden wij ook een eenvoudige online boekingsprocedure via deze website. Hier kan je eenvoudig een rondvaart selecteren, de beschikbaarheid controleren en je boot met schipper boeken.
Boot Varen Den Haag zorgt ervoor dat je rondvaart vlekkeloos verloopt, zodat je volop kunt genieten van de prachtige bezienswaardigheden en de ontspannen sfeer aan boord met familie, vrienden en collega’s.

Namens de vrolijke schippers van Boot Varen Den Haag zeggen wij:”Heel graag tot ziens aan boord.”

Contact elektrisch varen Den Haag Scheveningen boot huren denhaag

Evenementen grachten Den Haag Scheveningen

Er is in de afgelopen jaren ook regelmatig contact opgenomen met rondvaartorganisatie Boot Varen Den Haag om een evenement in Den Haag te ondersteunen. Den Haag en zijn grachten bruisen elk jaar weer meer en vele Hagenaren, Hagenezen en toeristen weten onze mooie stad achter de duinen te vinden. Neem contact met ons op om de leukste evenementen in Den Haag vorm te geven langs de Haagse grachtengordel.

Bij evenementen in Den Haag – Scheveningen valt te denken aan: