Bierproeverij Den Haag

Biersommelier centrum Den Haag

Biersommelier Arvid Bergström zegt:
“Bier proeven en bier drinken is een van de oudste hobby’s van de mens. We doen het tenslotte al 6000 jaar!
Een bierproeverij meemaken is een genot, veel plezier en misschien wel een must. Bier is ontzettend smaakvol, vergeet even de pilsener, maar denk aan fruitige en frisse bieren, aan volle romige bieren, aan gebrande bieren met karameltonen en lange smaakvolle afdronken.
Het is leuk om het proeven van 5 tot 6 uiteenlopende bieren te combineren met varen door centrum Den Haag. Tot ziens aan boord.”
Bierproeverij Den Haag Café De Paas

Bierproeverij rondvaart inclusief

  • 1,5 uur rondvaart Den Haag, leuke schipper en btw
  • Uitleg van jullie eigen biersommelier aan boord (met StiBON internationaal erkende titel "Doemens Diplom Biersommelier")
  • 6 LEKKERE bieren (Bieren die je in een goed speciaal biercafé kunt bestellen)
  • 6 BIJZONDERE bieren (Speciaal thema uitgezocht, hoog alcohol, Imperial stouts, Barleywines etc)
  • Altijd met echt glaswerk aan boord
  • De schipper en biersommelier vertellen tijdens de rondvaart leuke weetjes over mooi Den Haag
  • Eigen muziek afspelen tijdens de proeverij kan uiteraard ook
  • Andere wensen? Wij horen ze graag!

Bierproeverij tarieven

  • Bierproeverij
    LEKKER Bier
  • 10 t/m 20 personen
  • 40,- p.p.
  • 21 t/m 32 personen
  • 35,- p.p.
  • Bierproeverij
    BIJZONDER Bier
  • 10 t/m 20 personen
  • 43,- p.p.
  • 21 t/m 32 personen
  • 37,50 p.p.

Let op: Meer dan 32 personen, of minder dan 10 personen op aanvraag.

Bier proeverij Den Haag Scheveningen
Biersommelier Arvid Bergström

Arvid Bergström is Internationaal Diplom Biersommelier. Hij studeerde aan de Nederlandse bieropleiding StiBON. Daarnaast is hij ook kok, auteur van kookboeken voor bier (Proef Bier en Bier aan Tafel), doceert hij aan de bieropleiding, is jurylid bij bierkeuringen en –wedstrijden en uiteraard genieter. 

Daarnaast is Arvid de voorzitter van het Bestuur van het Nederlands Gilde der Biersommeliers en werkt hij mee aan hoppige projecten van Bierista, vele bierfestivals en ondersteunt hij verschillende bedrijven op het gebied van bierkennis in haar algemeenheid en foodpairing in het bijzonder. Arvid geeft graag bierproeverijen, trainingen en advies aan horeca personeel, maar ook workshops voor bedrijven en particulieren. Hij is chef-kok geweest bij Stadsbrouwerij de Pelgrim in Rotterdam en bij Brouwerij Kompaan in Den Haag.

In zijn ‘vrije tijd’ schrijft Arvid kookboeken over het combineren van bier met eten. Als je Arvid hoort praten dan krijg je trek, trek zowel in eten als in bier. Een bierproeverij onder zijn leiding meemaken is een genot, plezier en misschien wel een must. Bier is ontzettend smaakvol, vergeet even de pilsener, maar denk aan fruitige en frisse bieren, aan volle romige bieren, aan gebrande bieren met karameltonen en lange smaakvolle afdronken.

Arvid hoopt en droomt dat meer mensen, meer café’s, restaurants en bedrijven ontdekken hoe lekker bier bij eten is. Wanneer ga jij bier proeven? 

Proost en eet smakelijk!

Voor meer informatie zie de website van Arvid >> Proefbier

biersommelier-Arvid-Bergström-bierproeverij Den Haag